frietkraam prijs Dingen om te weten voordat u koopt

Overige wensen juist alweer heel wat keuzemogelijkheden. Voor een ieder kan ons vriendelijk menu gemaakt geraken, waarna ook een prijzen aangepast worden. In een meeste gevallen staat het volgende op het menu:

Frietkraam op ons bruiloft? De Frietfiets is een volmaakte keus. Wij doen iedere inschrijving de uiterste best om onze frieten zo lekker mogelijk te bakken.

Een frietjes worden vers uitgesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig bestaan.

Hygiëne staat bij Denies erg hoog in dit vaandel. Niets is zo vies als je gasten een frietje onthalen uit een frietwagen welke niet zeker ‘proper’ lijkt te bestaan. Daarom wensen we ervoor dat een frietwagens continue schoon gehouden geraken, vooral ook tussen dit bakken via.

2200 m²). Laat jouw verrassen en ervaar een ruimte met deze woning betreffende geweldige tuin rond en ettelijke mogelijkheden voor een liefhebber met groen en ruimte!

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u dan ook reserveren, neem dan vrijblijvend contact op via hieronder invulformulier in te vullen.

Wilt u dan ook een frietkraam huren voor uw huwelijksinzegening, feestelijkheid of evenement? Wij motor rijden overal heen in Nederland. En vervaardigen op locatie de allerlekkerste friet en snacks voor u klaar. U dan ook hoeft zelf louter doch te plezier hebben. Al van € 500,- kan u ons frietkraam huren. Met hetgeen u dan ook maar wilt. 

Frietfeest zorgt met hoofdhaar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Maar wij bestaan verder veelal aanwezig bij grote evenementen. Bekijk hieronder ons korte selectie over aansprekende evenementen daar waar Frietfeest betreffende hoofdhaar snackwagens aanwezig zal zijn of aanwezig was. 

Organiseert u binnenkort ons evenement of party en bent u dan ook hiervoor op zoek tot een frietkraam? Voor Werner aangaande Hoof Fun & Food kan u terug voor het huren met een stijlvolle en fijne frietkraam die perfect is voor iedere gelegenheid. Wij verhuren ons frietkraam betreffende  de eigen frietkraam voor feestje collegas.

Flexibiliteit en gastgerichtheid bestaan de sleutelwoorden over ons evenement, uiteraard indien u dan ook eigen wensen of tips bezit, kunt u altijd met het contact opnemen, zodat we ons passende prijsopgave voor u mogen maken.

Elk feestelijkheid wordt gegarandeerd ons succes betreffende onze nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is verder slechts één met de mogelijke regio’s daar waar Snackmobiel.nl langs kan komen. U dan ook kan de mobiele kramen kopen in heel Nederland en ook in België.

Verspreid over Brussel komen tien ''iconische’’ frietkramen te ogen betreffende ons spiegelend uiterlijk. ''Wanneer een voorste klep opent, komt dit frietkot tot leven betreffende zijn kleine kleurrijke tegels binnenin’’, beschrijft persbureau Belga het winnende ontwerp.

Bezit u interesse teneinde ons frietwagen te huren in ofwel rond Limburg? Neem vervolgens telefonisch of via e-mail contact met Snackmobiel.nl op. Wij antwoorden met genoegen alang de vragen.

Als wij voor u dan ook starten op dit afgesproken tijdstip, vervolgens verzoeken wij u dan ook, om uw gasten zoveel geoorloofd achter elkaar deel te laten nemen met de frietwagen, zodat we iedereen zo snel geoorloofd kunnen voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *